Facebook
НУ Станислав Доспевски
Начално училище в град Самоков

"Звездите са звезди, защото светят в тъмното и зареждат с красота"

      "Звездите са звезди, защото светят в тъмното и зареждат с красота" - под това мото се проведе поредната Нощ на звездите, организирана от Фондация "Енчо Кeрязов" за награждаване на млади таланти .

     Гордост за училище "Станислав Доспевски" и за родния ни град Самоков беше номинацията на Крум Русинов, ученик от 1 "В" клас, избран сред първите трима в областта на изкуството и получил награда - почетното второ място. Заслуга за успехите му има и неговият музикален педагог Даниела Георгиева, преподавател в ОУ "Митрополит Авксентий Велешки" - гр.Самоков. Изпълнението на Крум Русинов под съпровода на  победителя от "България търси талант" - гайдарчето Стефан Иванов, взриви публиката.

     Церемонията по награждаване беше проведена в Античния театър в гр.Пловдив, където Директорът г-жа Камелия Асенова и целият екип на НУ "Станислав Доспевски" подкрепиха даровития първокласник.

      Музиката няма граници. Няма граници и стремежът на нашия възпитаник да постига най-високи отличия за огромния си талант.

"Звездите са звезди, защото светят в тъмното и зареждат с красота" - Изображение 1"Звездите са звезди, защото светят в тъмното и зареждат с красота" - Изображение 2"Звездите са звезди, защото светят в тъмното и зареждат с красота" - Изображение 3"Звездите са звезди, защото светят в тъмното и зареждат с красота" - Изображение 4"Звездите са звезди, защото светят в тъмното и зареждат с красота" - Изображение 5"Звездите са звезди, защото светят в тъмното и зареждат с красота" - Изображение 6