Facebook
НУ Станислав Доспевски
Начално училище в град Самоков

Учим се да сме добри и да живеем заедно в този динамичен шарен свят!

        Днес е 16 ноември - международният ден на толерантността. Учим се да сме добри и да живеем заедно в този свят на многообразие! Възпитаването в духа на общочовешките морални ценности започва от семейството и училището. Толерантността е признак на емоционална интелигентност.

      В 1 "А" ,1 "Б"  и 1 "В" клас се проведоха дискуси и игри, в които децата трябваше да разрешат ситуации, проявявайки съпричастност, взаимопомощ, милосърдие, доверие, разбиране и търпимост. С емоционалния си разказ за "Пух от Голямата гора", Християна усмихна децата от 1"В" клас с чудните приключения на приятелите и силата на добрите думи. 

     Светът е красив, защото е цветен. Успехът на света зависи от нашите задружни сили и от доброто, което ни заобикаля. Само трябва да му се усмихнем!

 Учим се да сме добри и да живеем заедно в този динамичен шарен свят! - Изображение 1 Учим се да сме добри и да живеем заедно в този динамичен шарен свят! - Изображение 2 Учим се да сме добри и да живеем заедно в този динамичен шарен свят! - Изображение 3 Учим се да сме добри и да живеем заедно в този динамичен шарен свят! - Изображение 4 Учим се да сме добри и да живеем заедно в този динамичен шарен свят! - Изображение 5 Учим се да сме добри и да живеем заедно в този динамичен шарен свят! - Изображение 6 Учим се да сме добри и да живеем заедно в този динамичен шарен свят! - Изображение 7 Учим се да сме добри и да живеем заедно в този динамичен шарен свят! - Изображение 8 Учим се да сме добри и да живеем заедно в този динамичен шарен свят! - Изображение 9