Facebook
НУ Станислав Доспевски
Начално училище в град Самоков

Седмица на бащата в НУ "Станислав Доспевски"

   През изминалата седмица, която беше посветена на бащата, учениците от първи "б" клас се запознаха с един баща, чиято любов към спорта и по-специално към ските го е вдъхновила да стане ски-учител. Той разказа на децата за своята нелека, но интересна професия. Призова ги да спортуват и да обичат спорта, защото спортът е здраве. Той сплотява и възпитава учениците на труд и постоянство. 

   В четвърти "а" клас на гости беше един баща с модерната професия "стриймър". Той запозна децата с невероятния вълнуващ свят на игрите, които могат да бъдат образователни и развиващи. Разказа и за принципите на "геймърите", които възпитават търпение, сътрудничество и работа в екип. Срещата беше изключително интересна за всички ученици, които възприеха компютърните игри по друг начин. 

Седмица на бащата в НУ "Станислав Доспевски" - Изображение 1Седмица на бащата в НУ "Станислав Доспевски" - Изображение 2Седмица на бащата в НУ "Станислав Доспевски" - Изображение 3Седмица на бащата в НУ "Станислав Доспевски" - Изображение 4