Facebook
НУ Станислав Доспевски
Начално училище в град Самоков

"Бащино огнище" топли с любов душите и сърцата на християнското семейство

       

        По повод Деня на християнското семейство – Въведение Богородично,  на 22 ноември в салона на читалище – паметник „Отец Паисий – 1859”, учениците от от НУ „Станислав Доспевски” взеха участие в празничен концерт организиран от Община Самоков  по инициатива на Софийската света митрополия и Министерство на образованието и науката. Нашите ученици достойно представиха училището, като нагледно показаха как семейството трябва да се обединява на трапезата и да споделя както хляба си така и радостите и неволите. В импровизираното бащино огнище те избраха да се настани любовта, съпътствана от  успеха и богатството.  Всеки участник в програмата получи  детска Библия.

      Концертът бе организиран както по повод християнския празник Въведение Богородично, така и във връзка с предстоящото въвеждане на обучението по религия в училищата в цялата страна. Участниците бяха поздравени и от кмета Владимир Георгиев и от госпожа Росица Иванова - началник на РУО - София регион.

        На финал всички деца отправиха своята най-искрена молба за здраве, любов и благоденствие.

       

"Бащино огнище" топли с любов душите и сърцата на християнското семейство - Изображение 1"Бащино огнище" топли с любов душите и сърцата на християнското семейство - Изображение 2"Бащино огнище" топли с любов душите и сърцата на християнското семейство - Изображение 3