Facebook
НУ Станислав Доспевски
Начално училище в град Самоков

Изпращане на малките абитуриенти от четвърти клас

       Днес, НУ "Станислав Доспевски" тържествено изпрати малките абитуриенти от 4 клас. На прочувственото тържество бяха предадени знамената на училището на новите знаменосци.

      "Бъдете достойни, спомняйте си с умиление ученическите си години, и не забравяйте учителя, с когото за първи път сте прекрачили прага на класната стая" - пожела им директорът - г-жа Камелия Асенова.

       "Сбогом" на училището  каза и г-жа Стоянка Божкова, която сподели, че се оттегля след повече от 40 години, посветени на любимата професия. Сълзи от вълнение бликнаха в очите на учители и ученици, въпреки символичната раздяла.

       За градуса на настроението, освен жаркото слънце се погрижиха момичетата на г-жа Йорданка Кирова - с "Еленино хоро", мажоретките на г-жа Стоянка Божкова и Лилияна Маджарова, певиците на г-жа Даниела Йорданова и танцьорите - рапъри на г-жа Радка Димитрова. Поздрави за четвъртокласниците поднесоха и първокласниците на г-жа Пътникова, г-жа Будинова, г-жа Св.Зографска и г-жа Струмина.

        С неизменното ... "едноооо, двеее, триии, четирииии .....", четвъртокласниците за "последен път" прекрачиха прага на първото училище.

Изпращане на малките абитуриенти от четвърти клас - Изображение 1Изпращане на малките абитуриенти от четвърти клас - Изображение 2Изпращане на малките абитуриенти от четвърти клас - Изображение 3Изпращане на малките абитуриенти от четвърти клас - Изображение 4Изпращане на малките абитуриенти от четвърти клас - Изображение 5