Facebook
НУ Станислав Доспевски
Начално училище в град Самоков

Пътят на всеки започва от семейството

        Днес учениците от 4 "Б" клас при НУ „Станислав Доспевски”, посетиха Митрополитски храм „Успение Богородично” във връзка с утрешния празник - 21 ноември - Ден на християнското семейство!

     „Въведение на пресвета Богородица в храма” е един от най-затрогващите празници в годината. В ценностната система на българина семейството е заемало и заема главно място.

       "Няма път, който да не започва от дома", казват мъдреците. Архиерейски наместник отец Михаил Колев очарова децата с добрите си думи, с топлината и обичта си към тях. Интересната приказка, която им разказа ги накара да го гледат с блеснали от учудване и любознателност очи.

         Малката икона на Богородица, която подари на всяко дете, ще остане скъп спомен от днешната среща с него и с празника. Нека тя да ги предпазва от всяко зло и в живота си да се стремят да правят само добро!

Пътят на всеки започва от семейството - Изображение 1Пътят на всеки започва от семейството - Изображение 2Пътят на всеки започва от семейството - Изображение 3Пътят на всеки започва от семейството - Изображение 4Пътят на всеки започва от семейството - Изображение 6Пътят на всеки започва от семейството - Изображение 7Пътят на всеки започва от семейството - Изображение 8Пътят на всеки започва от семейството - Изображение 9Пътят на всеки започва от семейството - Изображение 10