Facebook
НУ Станислав Доспевски
Начално училище в град Самоков

Награда за отличен успех

    На днешния ден, ученичката от нашето училище -  Никол Николова, с учители г-жа Светла Иванова и г-жа Христина Бърдарска, бе наградена за отличния успех, който постигна на допълнителната матурата по математика, а именно максималният брой от 100 точки. Кметът на община Самоков г-н Ангел Джоргов я награди с плакет за отличие, а депутатът г-н Валентин Милушев - с много книги, от които да черпи още нови знания и да продължава да се развива.

    Директорът на НУ "Станислав Доспевски" - г-жа Камелия Асенова, от своя страна, поздрави ученичката, като сподели, че тя има "букет от качества като трудолюбие, всеотдайност, постоянство и упоритост и по този начин оставя златни следи в историята на училището". Пожела ѝ да бъде здрава, да продължава да мечтае и никога да не свежда глава пред трудностите. За нейния успех я награди с ваучер за двумесечно обучение по английски език.

Награда за отличен успех - Изображение 1Награда за отличен успех - Изображение 2Награда за отличен успех - Изображение 3Награда за отличен успех - Изображение 4Награда за отличен успех - Изображение 5