Facebook
НУ Станислав Доспевски
Начално училище в град Самоков

Крум Русинов с награда от Националния конкурс КОЛЕДНА ЗВЕЗДА

      За трети път в град Тутракан бе проведен Национален конкурс за детско творчество, органициран от Асоциация на индустриялния капитал в България с почетен гражданин на гр.Тутракан - г-н Стив Харалампиев, под патронажа на Вицепрезидента на Република България г-жа Илияна Йотова, с цел подпомагане на българските ученици в творческото им развитие.

      Гордост и чест  за  начално училище „Станислав Доспевски“ е участието  на Крум Петров Русинов - ученик от втори "в" клас /втора възрастова група/ в категория Моята коледна/новогодишна песен. От повече от 450 участници от цялата страна, той беше избран и класиран сред  първите 25 участници за финала на конкурса, където завоюва  почетното 3 място и бе награден с Диплом и голямата награда на конкурса - плакет „Коледна звезда“.

    За пореден път малкият ни талантлив ученик, „ЛАУРЕАТ“ от Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство “Професор Асен Диамандиев“- гр. Пловдив - 2021г. доказа, че няма участие без завоювано отличие.

     Крум Русинов е безспорен талант, живата реклама на начано училище „Станислав Доспевски” - град Самоков и Република България. Със своята голяма всеотдайност и раздаване, дисциплинираност, трудолюбие и отговорност, стъпка по стъпка следва мечтите си и успехът му в бъдеще е гарантиран. Докато има такива малки родолюбци като Крум Русинов, които съхраняват духовното богатство на нашия народ и да обичат всичко родно -  ще я има и България!

Крум Русинов с награда от Националния конкурс КОЛЕДНА ЗВЕЗДА - Изображение 1Крум Русинов с награда от Националния конкурс КОЛЕДНА ЗВЕЗДА - Изображение 2