Facebook
НУ Станислав Доспевски
Начално училище в град Самоков

Коледно вълшебство

         В навечерието сме на Бъдни вечер и Коледа. Училището грее празнично украсено. Коледният дух и празничното настроение обхванаха учениците от 1 "В" клас и децата от ППГ. Осъществена бе и последната среща по проект Национална програма „Заедно в грижата за всеки ученик“, Модул 2 „Осигуряване на условия за екипна работа на учителите от началния етап с учителите от детската градина”, с ръководители Илиана Атанасова - класен ръководител на 1“В“ клас и Румяна Славкова - учител ППГ.

           Празникът бе изпълнен с много песни, стихове, драматизация на приказка, веселие и смях. Специални гости на тържеството бяха учениците от вокална група „Рилски звънчета“ с ръководител Нели Стоянова. С красива коледна песен те поздравиха най-малките ученици на нашето училище. Най - вълнуваща беше срещата с Дядо Коледа. Искрени благопожелания за здраве и сили, за ползотворни дела, за топлота и доброта, за дни на радост,  усмивки и веселие, за мигове на сбъднати мечти и много подаръци получиха малките ни ученици от любимецът на всички деца!

            Празникът завърши с пожелание всички да повярват в магията на Коледа!Да бъдат здрави, щастливи, заредени с позитивна енергия, силен дух и вяра в доброто!

Коледно вълшебство - Изображение 1Коледно вълшебство - Изображение 2Коледно вълшебство - Изображение 3Коледно вълшебство - Изображение 4Коледно вълшебство - Изображение 5Коледно вълшебство - Изображение 6Коледно вълшебство - Изображение 7Коледно вълшебство - Изображение 8Коледно вълшебство - Изображение 9Коледно вълшебство - Изображение 10